Νέα & Ανακοινώσεις

Qudos Insurance: Στην τελική ευθεία για την ένταξη στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού

Στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού θα ενταχθεί η εταιρία Qudos Insurance, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Qudos Hellas, μετά την απόφαση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος να εντάξει σε αυτό και τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά με Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών (ΕΠΥ).

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη για την Qudos Insurance, η οποία αποτελεί τη μοναδική ΕΠΥ που έχει ήδη ενταχθεί και συμμετέχει στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ) από τον Οκτώβριο του 2017.

Διαβάστε Περισσότερα

Qudos Insurance A.S.: Πρόσβαση στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ)

Στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ) εντάχθηκε και συμμετέχει ενεργά η εταιρία Qudos Insurance A.S., ύστερα από αίτημα της προς την ΕΑΕΕ το οποίο και εγκρίθηκε.

Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη προς όφελος τόσο της Qudos Insurance όσο και της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς θα υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση για τα ασφαλισμένα οχήματα και άλλα χρήσιμα στοιχεία που συντελούν στην προαγωγή των ασφαλιστικών εργασιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Σε νέα γραφεία και δραστηριότητες η Qudos Insurance

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων όπου εφεξής θα δραστηριοποιείται η ασφαλιστική εταιρία Qudos Insurance, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στο Χαλάνδρι. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη ασφαλιστικών εταιριών και πλήθος ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τα Διευθυντικά στελέχη της εκπροσωπούμενης αλλοδαπής εταιρίας, καθώς και ο Senior Casualty Underwriter της Munich Re και ο εκπρόσωπος της ESRisks Lloyd’s Brokers.

Τα νέα γραφεία σηματοδοτούν και το άνοιγμα των εργασιών του Ομίλου σε νέες ασφαλιστικές δραστηριότητες και σε κλάδους πέραν του αυτοκινήτου, καθώς και σε ευρύτερες συνεργασίες με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. 

Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο επανεκπαίδευσης

Σεμινάρια επανεκπαίδευσης & επαναπιστοποίησης γνώσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στους Τομείς Β΄ & Γ΄

Σημαντική στρατηγική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Qudos Hellas και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), που αφορά στην εκπόνηση σεμιναρίων στο πλαίσιο της υποχρεωτικής από την Τράπεζα της Ελλάδος επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών προς τους συνεργάτες των Δικτύων Διανομής της Qudos Hellas, στο πεδίο της υλοποίησης των προγραμμάτων επανεκπαίδευσης, προκειμένου κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να συγκεντρώνει συνολικά τουλάχιστον 75 ώρες πιστοποιημένης εκπαίδευσης στους τρεις τομείς εντός των πέντε ετών 2015-2019.

Διαβάστε Περισσότερα